Homepage Over Ons Innovatie

Innovatie


Innovatie zit bij de werknemers van de Soletanche-Freyssinet Groep in het bloed. Sinds Eugène Freyssinet het voorgespannen beton uitvond in de jaren twintig van de vorige eeuw, heeft de Groep zijn groei gebaseerd op dynamische innovatie, met als resultaat een aantal technologische ontwikkelingen die de wereld van de civiele techniek grondig veranderd hebben.

De ingenieurs, technici en uitvoerders van Freyssinet zijn aanwezig op de meest complexe bouwterreinen en streven naar klanttevredenheid door steeds de meest recente technologische kennis toe te passen. Nieuwe methodes, nieuwe materialen en nieuwe technologieën: om gelijke tred te houden met de steeds veranderende configuraties van en eisen aan de duizenden bouwwerken die we elk jaar voltooien, produceert ons R&D-team een constante stroom aan innovaties.
Door veel middelen te wijden aan het R&D-beleid, kan Freyssinet de oplossingen van morgen vandaag al ontwikkelen en zodoende tegemoet komen aan de technische en economische eisen van zijn klanten.