NIEUWS

 • OVER ONS

  Soletanche - Freyssinet neemt Concreet Betonherstel, Conflex en Concept Ingenieurs in Nederland over.

  Het Franse concern Soletanche - Freyssinet heeft de aandelen van Concreet Betonherstel, Conflex en Concept Ingenieurs overgenomen. De activiteiten worden ondergebracht binnen de business line Freyssinet.

  OVER ONS

  Certificering BRL3201

  Op de valreep van 2017 is Tebecon er trots op te kunnen melden dat ons bedrijf als één van de eersten is gecertificeerd op basis van BRL 3201 deel 1 (technisch herstel) alsmede deel 2 (constructief herstel).

  OVER ONS

  Tebecon werkt aan De Parade

  Uitvoeren renovatiewerkzaamheden parkeergarage De Parade

  Afgelopen week zijn wij gestart met het uitvoeren van de renovatie van de parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom. Wij voeren dit project in opdracht van de gemeente Bergen op Zoom uit. De werkzaamheden beginnen op 7 mei 21.00 uur en duren tot de bouwvakvakantie 2017.

  OVER ONS

  Tebecon werkt aan De Parade

  Uitvoeren renovatiewerkzaamheden parkeergarage De Parade

  Afgelopen week zijn wij gestart met het uitvoeren van de renovatie van de parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom. Wij voeren dit project in opdracht van de gemeente Bergen op Zoom uit. De werkzaamheden beginnen op 7 mei 21.00 uur en duren tot de bouwvakvakantie 2017.

  OVER ONS

  Infratech 2017

  Freyssinet en Tebecon aanwezig op Infratech 2017

  Freyssinet aanwezig op Infratech 2017. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan InfraTech in Rotterdam Ahoy van 17 t/m 20 januari 2017. InfraTech is veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland en is dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector

 • OVER ONS

  Renovatie flats Terneuzen

  Specialistisch betononderhoud

  Ten zuiden van Serlippenspolder ligt, ingesloten door de Ringweglangs Zuidpolder en Oudelandse Hoeve, de wijk Katspolder. Deze wijk werd gebouwd in de jaren `70. Kenmerkend is de aanwezigheid van de jachthaven in het centrale gedeelte van de wijk. Naast behoorlijk wat hoogbouw is er ruimte voor eengezinswoningen en enkele sociale voorzieningen zoals een sportschool. Tebecon voerder hier de afgelopen maanden een grootscheepse renovatie van een aantal flats uit.

  OVER ONS

  Heuvelpoort Parkeergarage

  Grootscheepse renovatie

  De uitbreiding van de Heuvelpoort Parkeergarage in Tilburg wordt direct aangegrepen om het bestaande gedeelte van de garage grondig te renoveren. Tebecon voert betonreparaties uit en voorziet de diverse parkeerdekken van een verduurzamende coating. Het huzarenstukje van de renovatie is de kathodische bescherming welke door Freyssinet op 4 van de 11 niveaus wordt aangebracht.

  OVER ONS

  Badkuip station Vijzelgracht geïnjecteerd

  Tussen de straat en het metrodeel van station Vijzelgracht ligt een grote bak. Deze bak wordt ook wel de 'badkuip' genoemd. De badkuip ligt als een bak boven het metrostation, net onder de straat. En die badkuip was niet helemaal waterdicht. Daarom zijn we gestart met het injecteren van een aantal lekkages.

  OVER ONS

  Freyssinet en Tebecon aanwezig op de betonvakdagen

  Op 13, 14 en 15 september 2016 vindt Beton Vakdagen weer plaats. Deze tweejaarlijkse vakbeurs is één van de grootste landelijk georiënteerde evenementen voor de betonbranche.

  OVER ONS

  Tebecon is BASF Systempartner

  "Een geven en nemen partnerschap"

  Onlangs mocht Carlo Kersten namens Tebecon het BASF System Partner certificaat in ontvangst nemen. BASF System Partners zijn zorgvuldig gekozen, vakkundige applicateurs met een beproefd track record met succesvol afgeronde projecten en hoogstaand vakmanschap. Dit zijn een select aantal bedrijven in Nederland.

 • OVER ONS

  Renovatie Velsertunnel

  60 jaar oude tunnel klaar voor de toekomst

  Rijkswaterstaat heeft de renovatiewerkzaamheden aan de Velsertunnel definitief gegund aan de combinatie Hyacint. Hyacint is een bouwcombinatie bestaande uit Dura Vermeer, BESIX en installatiebedrijf SPIE Nederland. De combinatie zal ook verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de tunnel gedurende zeven jaar. Tebecon is ondermeer verantwoordelijk voor het uitvoeren van de betonreparaties, conserveren van de tunnelwanden en lichtroosters, voegovergangen en asbestsanering. De renovatiewerkzaamheden zijn inmiddels gestart.

  NIEUWS

  Brandbescherming Noord-Zuidlijn

  110.000m2 brandwerende bekleding

  Het is één van de meest veelbesproken infrastructurele werken in Nederland: de Noord-Zuid lijn. Tebecon voorziet de binnenzijde van de zinktunnels en de stations van brandwerende bekleding. De nieuwe metrolijn, die 9,7 kilometer lang is, gaat ervoor zorgen dat een rit van Noord- naar Zuid-Amsterdam in slechts zeven minuten kan worden volbracht; bovengronds duurt dat ongeveer 45 minuten.