Homepage Over Ons Nieuws Tebecon is BASF Systempartner

Tebecon is BASF Systempartner

"Een geven en nemen partnerschap"


Onlangs mocht Carlo Kersten namens Tebecon het BASF System Partner certificaat in ontvangst nemen.

BASF System Partners zijn zorgvuldig gekozen, vakkundige applicateurs met een beproefd track record met succesvol afgeronde projecten en hoogstaand vakmanschap. Dit zijn een select aantal bedrijven in Nederland.
Altijd de juiste keuze – BASF System Partners Het valt niet mee om altijd de juiste partner te vinden voor de levering van de vereiste hoge kwaliteit voor een investering, maar Tebecon als BASF System Partners is altijd de juiste keuze. Wij hebben de juiste vakkennis en expertise in huis om uw bouwproject tot een goed einde te brengen. Bovendien kunt u op de lange termijn geld besparen met de geavanceerde systeemoplossingen van BASF.

   

Alle partners moeten voldoen aan strikte partnerschapscriteria. Deze worden door BASF regelmatig in het verband met het partnerkwaliteitsmanagement gecontroleerd. Hierdoor wordt gewaarborgd dat door Tebecon, als lid van het expertnetwerk van BASF System Partners, altijd geavanceerde kwalitatief hoogwaardige services leveren.

U hebt geen betere keus dan een BASF System Partner dankzij de volgende voordelen:
  • Alle System Partners doorlopen een strikt selectieproces
  • Regelmatige hercertificering van System Partners door BASF
  • Nauwe betrekking tussen leverancier en applicateur staat in voor een kwaliteitstoepassing van hoogwaardig materiaal en vakmanschap
  • Gezamenlijke garantie op materiaal en uitvoering verleend door systeempartner en BASF op het gebied van waterdichtingstoepassingen, betonreparatie en betononderhoud en tevens vloersystemen.
  • Technische ondersteuning door BASF

Wilt u weten wat dit voor uw projecten kan opleveren? Neem dan contact met ons op.