Homepage Over Ons Nieuws Tebecon werkt aan De Parade

Tebecon werkt aan De Parade

Uitvoeren renovatiewerkzaamheden parkeergarage De Parade


Afgelopen week zijn wij gestart met het uitvoeren van de renovatie van de parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom. Wij voeren dit project in opdracht van de gemeente Bergen op Zoom uit.
De werkzaamheden beginnen op 7 mei 21.00 uur en duren tot de bouwvakvakantie 2017.


De werkzaamheden die worden uitgevoerd omvatten de volgende onderdelen:

  • Vervangen van de gehele parkeervloer eerste parkeerlaag;
  • Het versterken en herstellen van diverse kolommen;
  • Herstellen diverse bouwkundige defecten;
  • Optimaliseren van de toegankelijkheid en parkeergelegenheid;
  • Verbeteren van de uitstraling.

De start van de 1e fase begint op 7 mei om 21.00 en zal 8 dagen duren, 24 uur per dag. In deze periode is de parkeergarage gesloten en kan er geparkeerd worden op Plein 13.
Na de afsluiting van de acht dagen volgen nog meerdere uitvoeringsfasen. De doorlooptijd van deze fasen bedraagt 12 weken en zijn gereed voor de zomervakantie. De garage blijft in deze periode gewoon toegankelijk.

De uitvoering start met het afzetten van de voorsorteerstroken op de Wassenaarstraat, aanvoeren van de materialen opgevolgd door sloopwerk welke 48 uur duurt, daarna worden de overige werkzaamheden uitgevoerd zoals in de planning op de flyer te zien is. De flyer kunt u aan de linkerkant van deze pagina downloaden.

Tijdens de sloopwerkzaamheden is de geluidsoverlast het grootste. Wij kunnen dit helaas niet voorkomen, maar we zullen door het treffen van diverse maatregelen zoals bijvoorbeeld geluidsschotten de overlast zoveel mogelijk beperken.


We streven naar een zo optimaal mogelijk bouwklimaat. Dit wordt onder andere bereikt door:
  • Het gebruik van de app “De Parade” waar u met eventuele vragen terecht kunt en andere aanvullende informatie kunt ophalen. De app is gratis te downloaden via de Apple Store of via Google Play .
  • Vanaf 10 mei zal er op elke woensdag een inloopspreekuur zijn in de entreehal bij Jumbo / Mediamarkt tussen 14.00 en 15.00 uur;
  • Het inzetten van parkeerbegeleiders op zaterdagen en koopzondagen.

Als u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u deze via de omgevingsapp “de Parade” en Facebookpagina
“@Parkerenindeparade” direct stellen door het vragenformulier in te vullen of door ons te bellen 0165 - 31 61 80.
Onder het kopje nieuws plaatsen wij wekelijks foto’s en een nieuwsbericht over de voortgang van onze werkzaamheden. Voor uitvoeringstechnische vragen kunt u contact opnemen met Max Maassen 06 – 10 91 99 48. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Gert Kramer 06 – 25 24 69 90 van Gemeente Bergen op Zoom.